foto

Štefan Skrúcaný

  • nar. 27.3.1960 (58 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 15. 5. 1960 v Trenčíne. Vyštudoval VŠMU v Bratislave a už počas štúdia účinkoval v programoch Fujarová show, Rýchlokurz geniality či Gagtime. Neskôr účinkoval a bratislavskej Novej scéne v muzikáli Grand hotel.

Okrem herectva sa aktívne venuje moderovaniu a spevu. Odmoderoval veľa programov a galavečerov. S Mirom Nogom nahral album Keby som bol detským kráľom a je určený najmä mladším poslucháčom. Predalo sa vyše 15-tisíc kusov a to už je príležitosť na odovzdanie Zlatých platní.

Komika a humoristu v sebe nezaprel v obľúbenom televíznom seriáli Telecvoking.

Kristína "Kikania" Korecová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuky Luky Film
Spievankovo a kráľovná Harmónia
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
2003 Tak dávno som Ti nenapísala
1996 Modrá ruža (TV film)
1995 Anatol (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
1992 Od rána do úsvitu (TV film)
1991 Druhý komediant (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
1988 Čertovo vrece (TV film)
1987 Vizitka (TV film)
1985 Pohlaď kočce uši
1984 Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme (TV film)
Kde vtáci nespievajú (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Čo sa stalo v malom kine (TV film)
1981 Plavčík a Vratko
Tá dáma (TV film)

TV seriály

2015 Horná Dolná (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
1993 Česká soda (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)

Dokumentární

2017 Integrácia 2017 (koncert)
Integrácia Seniorov 2017 (koncert)
2016 Na zdravie v kúpeľoch! (TV seriál)
Zlatá lýra (TV seriál)
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivety Radičové (S10E01)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)

TV pořady

2017 Slovenka roka 2017 (TV pořad) - mod.
Všechno, co mám rád (TV pořad) - mod.
Záhady tela (TV pořad)
2016 Hviezdna párty (TV pořad)
Hádej můj věk (TV pořad)
Televízia od A po Z (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)
Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
Noc nádejí 2015 (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Noc nádejí 2013 (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
2010 Silvester 2010 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Dámsky magazín STV (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)
Vox papuli (TV pořad)
2002 Knockout (TV pořad)
O 3 štart (TV pořad)
Zahoď starosti (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Šoubyznys (TV pořad)
1996 Telecvoking (TV pořad)
1995 Šoubyznys (TV pořad)
1993 Halušky (TV pořad)
1991 Dvaja z jedného cesta (TV pořad)
1988 Štefanovia, Štefanom (TV pořad)
1987 Taliansky muzikál (TV pořad)
1986 Recepty na slávu (TV pořad)
1985 Silvestrovské predsavzatia (TV pořad)
1984 Pestrá paleta melódií (TV pořad)
1983 5xP (TV pořad)
Strapatí gentlemani (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Hudební videoklipy

1995 Noga & Skrúcaný - Dievča z Tokia (hudební videoklip)
1993 Noga & Skrúcaný - Tequila Jumbo (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace