foto

Kurt Böwe

  • nar. 28.4.1929
    Reetz, Preußen, Německá říše
  • zem. 14.6.2000 (71 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Katz und Kater (TV film)
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
Spuk aus der Gruft
1997 Die Medienqualle (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1996 Erbe des Försters, Das
Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliche Küsse (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Taxi zur Bank (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
1994 Der Biberpelz (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Kiwi und Ratte (TV film)
1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Stilles Land
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Die verschwundene Miniatur (TV film)
Kikeriki (TV film)
Zatracená smůla!
1988 Der blaue Boll (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Chlapec s velkým černým psem
Přízrak v křoví (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Besuch bei Van Gogh
Na, dann schickt ihn mal zum starken Gottlieb
Ode dneška dospělý
Princezna z Myšího zámku - vyp.
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
Vyměněná královna
1983 Autopohádky
Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Luftschiff, Das
1982 Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
Melanie van der Straaten (TV film)
1981 Asta, můj andílek
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
Tajemný jakobín
Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Anzeige in der Zeitung, Eine (TV film)
Das Rad (TV film)
Jadup und Boel
1979 Pinselheinrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
Ztracený syn
1978 Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Die Millionen des Knut Brümmer (TV film)
Ota mění svět
Rückkopplung (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
Strategie der Träume (TV film)
1975 Zwischen Nacht und Morgen
1974 Johannes Kepler
Nackte Mann auf dem Sportplatz, Der
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
1972 Der Mann und das Mädchen (TV film)
Leichensache Zernik
1971 Zeitgenossen
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Bylo mi devatenáct
Die Toten bleiben jung
1966 Blaulicht - Maskenball
1965 Berlin um die Ecke
Ein mittlerer Held (TV film)
Revision (TV film)
Seine Kinder (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Rummelplatz (TV film)
Sommer in Heidkau (TV film)
Verflixte Bande (TV film)
Zu viele Kreuze (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Nacht über Nürnberg (TV film)
1962 Herbstrauch (TV film)

TV seriály

1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky