foto

Michael Cavanaugh

  • nar. 21.11.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 August Creek (TV film)
2010 Peep World
2009 Moonlight Serenade
2007 Přežij!
Who's Your Caddy?
2006 Down the P.C.H.
Všichni královi muži
2002 Protiúder
Trosečníci vesmíru
Červený drak
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
Ještěři
Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Peklo ve městě
Půlnoční pomsta
Taurus (TV film)
2000 Domobrana
Podzimní premiéra
Útěk v hlubinách
1999 Zámek hrůzy
1998 Neviditelný útočník
1997 Akční komando
Inferno
Kozy, kozy, kozičky
Útok na ponorku
1996 Noční lovec
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Eye of the Stalker (TV film)
Polda na melouchu
1994 Hra bez pravidel
Tonya a Nancy (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Donato a dcera (TV film)
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
Přísahal jsem pomstu (TV film)
1992 Just Deserts (TV film)
Striptérka (TV film)
Ulice andělů (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
1990 Kid
People Like Us (TV film)
Pět sáhů pod hladinou
1989 Wolf (TV film)
1988 Slíbený zázrak (TV film)
Tango pro dva
Ulice snu (TV film)
1986 Druhé podání (TV film)
1985 Final Jeopardy (TV film)
Hostage Flight (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
For Love and Honor (TV film)
Night Partners (TV film)
Srdce na kolech
1982 Comeback
Vynucená pomsta
1981 Zázrak na ledě (TV film)
1980 Belle Starr (TV film)
Gideonova polnice (TV film)
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
Vždycky zvítězit
1979 11th Victim (TV film)
Lady in Red, The
Portrait of a Stripper (TV film)
1977 Smutní hrdinové
Všední příběh (TV film)
Železný stisk
1976 Násilník

TV seriály

2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
2007 Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
Teacher's Pet (S01E13)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je vám k službám (S05E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v zahradě (S01E13)
Odložené případy (TV seriál)
Kurník (S03E21)
2005 Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Point Pleasant (TV seriál)
Human Nature (E02)
Pilot (E01)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na svatbu (S04E07)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S03E19)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
další epizody (4)
2003 Carnivale (TV seriál)
Vyber si číslo (S01E06)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In This White House (S02E04)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
1993 Akta X (TV seriál)
Informační kanál (S01E04)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zkažená voda (S01E07)
1991 Temné stíny (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Plecháč (S03E20)
1986 Starman (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Odpočítávání (S01E14)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jobe z pevnosti Alamo (S01E03)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace