foto

Matt Nable

  • nar. 8.3.1972 (45 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Australan Matthew „Matty" Nable napsal v roce 1990 drama THE FINAL WINTER, ve kterém si v roce 2007 mimoděk i zahrál hlavní roli a tak vstoupil do světa filmu. Do té doby byl známý jako ragbyový hráč za australské týmy South Sydney Rabbitohs a Manly-Warringah Sea Eagles. Jeho otec i bratr jsou ve světě ragby též velmi významnými personami. Bratr Adam jako profesionální hráč a otec jako trenér.

Matt Nable je teprve na počátku své herecké a scenáristické kariéry, ale už se stihl zapsat do paměti diváka rolí v hrdinském sci-fi RIDDICK (2013), kde se skvěle zhostil role „bosse" Johnse, který je s žoldáky na tažení za dopadení hledaného vraha Riddicka.

Marek "Segrestor" Pinkava

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jasper Jones
2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
In Cold Light
Inkarnace
2015 Superhero Fight Club (TV film)
2014 Fell
Syn zmaru
2013 Riddick
The Turning
2012 K-11
2011 Elitní zabijáci
33 Postcards
2008 V utajení (TV film)
2007 Final Winter, The

TV seriály

2016 Barracuda (TV seriál)
Hyde & Seek (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Left Behind (S01E09)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (5)
2015 Arrow (TV seriál)
Jmenuji se Oliver Queen (S03E23)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Al Sah-Him (S03E21)
další epizody (8)
Gallipoli (TV seriál)
Winter (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Výstup (S03E09)
Kouzelník (S03E04)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace