foto

Konstantin Solovjov

  • nar. 28.1.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balkánská hranice
Kritičeskij vozrast (TV film)
2018 Bobry (TV film)
Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
2016 Vojennyj fitnes (TV film)
2015 Dva pljus dva
Ně para
Součastniki (TV film)
2011 Samyj lučšij film 3-DE
Sibirjak (TV film)
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
2008 Děduška v podarok
2007 Ja ostajus
2006 Palač (TV film)
2002 Letnij dožď
2001 V avgustě 44-go

TV seriály

2019 Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Ryba po-kitajski (E17)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
Zorko liš serdce (TV seriál)
2017 Krylja Pegasa (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Barsy (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
další epizody (30)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S07E32)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
další epizody (32)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
Opravdannyj risk (S06E16)
Ličnoje dělo (S06E15)
další epizody (31)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Kak vygljadit raj (S03E02)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Ljubov slepa (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)

Dokumentární

2011 Anna German. Echo ljubvi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky