foto

Fabia Drake

  • nar. 20.1.1904
    Herne Bay, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.2.1990 (86 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Valmont
1988 Troubles (TV film)
1987 Out on a Limb (TV film)
Wreath of Roses, A (TV film)
1985 Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
Pokoj s vyhlídkou
Rok Draka
1974 Got It Made
1970 Ballad of Tam Lin,The
1969 Nice Girl Like Me, A
1966 Major Barbara (TV film)
1961 Seven Keys
What a Whopper!
1959 Operation Bullshine
1958 Girls at Sea
1957 Man in the Shadow
Not Wanted on Voyage
The Good Companions
1956 My Wife's Family
1955 All for Mary
1954 Caste (TV film)
Fast and Loose
Isn't Life Wonderful!
1952 The Hour of 13
1951 Bílé chodby
Young Wives' Tale
1950 Mrs. Dot (TV film)
1949 All Over the Town
Poet's Pub
1948 Londýn patří mně
1939 Torchbearers, The (TV film)
1938 Hay Fever (TV film)
Meet Mr. Penny
1917 Masks and Faces

TV seriály

1988 Rainbow, The (TV seriál)
Thompson (TV seriál)
1987 Imaginary Friends (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
1976 Big Boy Now! (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
Wild, Wild Women (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Arrival (E01)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Night Train to Surbiton (TV seriál)
Summer Comedy Hour (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
History of Mr Polly, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace