foto

Stephen McKeon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 The Hole in the Ground
2017 Jack Taylor: Blood Cross (TV film)
Jack Taylor: In Purgatory (TV film)
Jack Taylor: Nemesis (TV film)
Pilgrimage
2016 Ledová sezóna
My Life for Ireland
The Flag
2015 Jmenuji se Emily
Rozhřešení
Uuups! Noe zdrhnul…
2014 Za vlast a královnu
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
Menú degustació
2012 Niko 2
2011 Hattie (TV film)
Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
Když se zrodí láska (TV film)
Thór – Legendy z Valhally
2010 Gift of the Magi (TV film)
Three Wise Women (TV film)
2009 Surovost
2008 Léto, kdy se objevil létající talíř
Sobík Niko
Summer
2007 The Catalpa Rescue
The Old Curiosity Shop (TV film)
The Sound of People
2006 Last Night
Na hřbetě keltského tygra
Okamžik rozhodnutí (TV film)
2005 Derailed (TV film)
Footprints in the Snow (TV film)
Malice Aforethought (TV film)
2004 Klinika (TV film)
Nachtangst (TV film)
Ten Steps, The
Yasmin
2003 Kovbojové a andělé
Let naslepo
2002 Hunted
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Vánoce v oblacích
2000 Borstal Boy
Carnivale
Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Chrono-Perambulator
Tajný román (TV film)
Vicious Circle (TV film)
1998 American, The (TV film)
Láska k tanečníkovi (TV film)
Making the Cut (TV film)
Synovec
The Tale of Sweety Barrett
1997 Separation Anxiety
1996 35 Aside
Boy from Mercury, The
1995 Korea

TV seriály

2014 Charlie (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Pravěk útočí (TV seriál)
Das Ende der Zukunft (2) (S05E06)
Das Ende der Zukunft (1) (S05E05)
Der Prototyp (S05E04)
další epizody (13)
2008 Wired (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S11E04)
Třetí dívka (S11E03)
Kočka mezi holuby (S11E02)
další epizody (4)
2007 The Running Mate (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
Rodinné sídlo (S10E03)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Náhodná cesta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Further Beyond
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace