foto

Isabell Gerschke

  • nar. 1979
    Potsdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Camping mit Herz (TV film)
Kopfplatzen
Leif in Concert - Vol. 2
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
Rose
Verführt – In den Armen eines Anderen (TV film)
2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
Třináctky
Z lásky k tobě (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
2008 Žena v Berlíně
2007 Zwei Wochen Chef (TV film)
2005 Mädchen über Bord (TV film)
2004 S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2002 Hotte im Paradies (TV film)
2001 Riekes Liebe (TV film)
SOS Barracuda: Žralok z Malorky (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Čekání znamená smrt (TV film)
1998 Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
1996 Crash Kids (TV film)
Game Over (TV film)
1991 Unser Haus (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Unangenehme Wahrheiten (S05E08)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Sandy (E05)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Entgleist (S07E04)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Konsequenzen (S04E02)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Bauch, Beine, Po (E47)
2013 Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Gottesanbeterin (E51)
2010 Das Duo (TV seriál)
Bestien (E19)
2009 Flemming (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
Běsnící srdce (S03E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lillis Papa (S06E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá Madonna (S13E15)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (13)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Verdacht (S10E05)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Sabine! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Farbe der Nacht (E16)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky