foto

Heinz Dietz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sechs Richtige und ich (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2012 Případ Malorka (TV film)

TV seriály

2018 Lifelines (TV seriál)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Das Kreuz mit der Wahrheit (S03E04)
Entführt (S03E03)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Akta Stiller (S19E03)
Mladé a výbušné (S19E02)
Kdo s koho (S18E10)
další epizody (4)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Noční reportérka (S18E03)
Odveta (S18E02)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Bez kousku svědomí (S17E05)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
V pasti (S16E15)
další epizody (4)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Přímo do srdce (S16E03)
Turbo & Tacho se vrací (S16E02)
Na mušce (S15E12)
další epizody (4)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kontrolor (S15E03)
Poslední den (S15E02)
Zatmění (S14E13)
další epizody (4)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Kartel (S14E07)
Staří přátelé (S14E06)
Bratrská láska (S14E05)
další epizody (6)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
Zrada (S13E06)
Na konci mládí (S13E05)
další epizody (8)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Kinder, Kinder (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krysí hnízdo (S12E05)
Smrtelní nepřátelé (S11E10)
V nejlepším úmyslu (S11E02)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace