foto

Lyndon B. Johnson

  • nar. 27.8.1908
    Stonewall, Texas, USA
  • zem. 22.1.1973 (64 let)
    Stonewall, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka - a.z.
2016 Americká idyla - a.z.
2012 Elvis Found Alive - a.z.
2011 J. Edgar
2010 Zvláštní vztahy (TV film) - a.z.
2007 Smrtonosná past 4.0 - a.z.
Z vězení do éteru
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2002 Údolí stínů
2001 Sword of Honour (TV film)
2000 Hendrix (TV film)
Jackie (TV film)
Ukradni ten film
1998 Jasná lež (TV film)
1997 Dům přitakání
George Wallace (TV film)
1995 Americký prezident
Nixon
1994 Forrest Gump
1992 Citizen Cohn (TV film)
Pole lásky
1991 JFK
1983 A Good Turn Daily - a.z.
Správná posádka
1982 Purple Haze
1980 Malý okruh přátel
1973 Executive Action

TV seriály

2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál) - a.z.
Nixon versus Kennedy (S01E12) - a.z.
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)

Dokumentární

2018 Billy Graham: An Extraordinary Journey (TV film) - a.z.
2016 13th - a.z.
2015 Klansville U.S.A. (TV film) - a.z.
2014 Kódy a spiknutí (TV seriál) - a.z.
Spanish Lake - a.z.
2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
Jackie bez Jacka (TV film) - a.z.
Lyndon B. Johnson - nástupce Kennedyho (TV film) - a.z.
The March (TV film) - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
41
Brothers on the Line - a.z.
2011 Lost Kennedy Home Movies, The (TV film)
Reagan - a.z.
2010 Detaily atentátu na Kennedyho
JFK: The Making of Modern Politics (TV film)
Marihuana: Fakta a mýty (TV film)
2009 J.F.K. - Dallaský atentát
JFK: 3 Shots That Changed America (TV film)
Loose Change 9/11: An American Coup - a.z.
The Apollo Years
The Lost JFK Tapes: The Assassination (TV film) - a.z.
The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers
Vražda Kennedyho: 24 hodin poté (TV film)
Zdvojení
2008 American Future, The: A History (TV seriál)
Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě (TV film)
NASA: Nejvýznamnější mise (TV seriál)
Night James Brown Saved Boston, The (TV film)
Protest
Uvnitř války ve Vietnamu (TV seriál)
2007 Hippies (TV film)
Lunochod (TV film)
Oswaldův duch
Secrets of the Moon Landings (TV film)
Sputnik Mania - a.z.
Tajemství historie (TV seriál) - a.z.
Twentieth Century Battlefields (TV seriál)
Válkou se to vyřeší (TV film)
2006 USA versus John Lennon
Ve stínu Měsíce
2005 Movies That Shook the World (TV seriál)
The Sixties: The Years That Shaped a Generation (TV film)
Why We Fight
2004 Going Upriver: The Long War of John Kerry
The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)
Mlha války
2002 Trials of Henry Kissinger, The
2001 Air Force One (TV film)
War Stories with Oliver North (TV seriál)
2000 Revisiting 'Fail-Safe'
1999 Fists of Freedom: The Story of the '68 Summer Games
Zavraždení Johna Fitzgeralda Kennedyho (TV film)
1998 Ku Klux Klan: A Secret History, The (TV film)
Secrets of the CIA (TV film) - a.z.
Studená válka (TV seriál)
1997 Neznámé pohledy na vietnamskou válku (TV seriál)
1996 Assassinations That Changed the World (TV seriál)
Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
Moon Shot (TV film)
1992 The JFK Assassination: The Jim Garrison Tapes - a.z.
1990 Berkeley in the Sixties
Best Evidence: The Research Video
Marilyn: Something's Got to Give (TV film)
1989 11-22-63: The Day the Nation Cried (TV film)
Adam Clayton Powell
For All Mankind
1988 American Experience (TV seriál)
Men Who Killed Kennedy, The (TV seriál)
P.O.V. (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
Eyes on the Prize (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
Backstage at the Whitehouse
1983 Vietnam: A Television History (TV seriál)
1982 Americké vraždy
Atomic Café
Běh času (TV seriál)
1980 Karl Hess: Toward Liberty
Man Who Saw Tomorrow, The
1979 The War at Home
1975 Brother, Can You Spare a Dime?
1974 Hearts and Minds - a.z.
1971 Sexual Liberty Now - a.z.
1969 I Due Kennedy
1968 In the Year of the Pig
1966 John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums
NBC White Paper: The Age of Kennedy - Part I, The Early Years (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)
Čtyři dny v listopadu
1963 Robert Frost: A Lover's Quarrel with the World
World in Action (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace