foto

Robert Cavanah

  • nar. 20.12.1965 (53 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Miliardové výkupné
2015 AB Negative
2014 Assassin
2013 Fall of the Essex Boys, The
2010 Pimp
Taggart: Krvavý sport (TV film)
Tontine
2008 Soccer Mom
2006 Inspektor Rebus II.- Černá kniha (TV film)
2005 8MM 2
Sahara
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
1999 Billy and Zorba
1998 Bouřlivé výšiny (TV film)
Hanuman
1997 Informátor
Platinum (TV film)
The Longest Memory (TV film)
1996 Studené denní světlo
1994 Jsme jenom lidi
Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Úplné bezvětří (S03E09)
2016 Cizinka (TV seriál)
Jako v zrcadle (S02E01)
2014 Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Znetvoření (S01E03)
2012 Borgiové (TV seriál)
Pravda a lži (S02E08)
Obléhání Forli (S02E07)
2003 Blue Dove (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
War and Peace (E21)
Love and Death (E17)
The Frame (E16)
další epizody (5)
1993 Bedna (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Pojistka na život (S09E01)
1989 Inspektor Taggart (TV seriál)
Přízrak z masa a kostí (S05E01)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Pimp
1998 Soldier's Leap, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace