foto

Petr Hudský

  • nar. 1972
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Hastrman
2016 Dvojníci
Pravý rytíř (TV film)
2015 Celebrity s.r.o.
Korunní princ (TV film)
2011 Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
Diamantová svatba (S01E08)
Vzpomínky (S01E07)
další epizody (4)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klára (S03E13)
Zámek (S03E10)
Oko za oko (S03E08)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Pistole (S02E13)
další epizody (6)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Otázka víry (S02E06)
Nenávist (S02E05)
další epizody (6)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Místo v životě (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace