foto

Dr. Luke

  • nar. 26.9.1973 (46 let)
    Westerly, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Jennifer Lopez - Ain't Your Mama (hudební videoklip)
2014 Katy Perry feat. Juicy J - Dark Horse (hudební videoklip)
2013 Britney Spears: Ooh La La (hudební videoklip)
Ke$ha feat. Will. I. Am - Crazy Kids (hudební videoklip)
2012 Leona Lewis - Lovebird (hudební videoklip)
Marina and the Diamonds - How to be a Heartbreaker (hudební videoklip)
Marina and the Diamonds - Primadonna (hudební videoklip)
Rihanna - Where Have You Been (hudební videoklip)
2010 Katy Perry feat. Snoop Dogg - California Gurls (hudební videoklip)
2009 Leona Lewis - I Will Be (hudební videoklip)
2008 Katy Perry - I Kissed a Girl (hudební videoklip)
2007 Avril Lavigne - Girlfriend (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2013 Miley Cyrus: Wrecking Ball (hudební videoklip)
2006 Paris Hilton: Nothing in This World (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2013 Ke$ha feat. Will. I. Am - Crazy Kids (hudební videoklip)
2007 Avril Lavigne - Girlfriend (hudební videoklip)
2006 Paris Hilton: Nothing in This World (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky