foto

Mirwais Ahmadzaï

  • nar. 23.10.1960 (58 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 G.H.B.
2006 Odpusť
1998 Quelque chose d'organique

Dokumentární

2006 No Body Is Perfect

Hudební videoklipy

2019 Madonna - Batuka (hudební videoklip)
Madonna - Dark Ballet (hudební videoklip)
Madonna - God Control (hudební videoklip)
2004 Madonna - Love Profusion (hudební videoklip)
2003 Madonna: American Life (Director's Cut) (hudební videoklip)
Madonna: Hollywood (hudební videoklip)
2002 Madonna: Die Another Day (hudební videoklip)
2000 Madonna: Don't Tell Me (hudební videoklip)
Madonna: Music (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 The Work of Director Stéphane Sednaoui (video kompilace)

Host

TV pořady

1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky