foto

Mirwais Ahmadzaï

  • nar. 23.10.1960 (59 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 G.H.B.
2006 Odpusť
1998 Quelque chose d'organique

Dokumentární

2006 No Body Is Perfect

Hudební videoklipy

2019 Madonna - Batuka (hudební videoklip)
Madonna - Dark Ballet (hudební videoklip)
Madonna - God Control (hudební videoklip)
2004 Madonna - Love Profusion (hudební videoklip)
2003 Madonna: American Life (Director's Cut) (hudební videoklip)
Madonna: Hollywood (hudební videoklip)
2002 Madonna: Die Another Day (hudební videoklip)
2000 Madonna: Don't Tell Me (hudební videoklip)
Madonna: Music (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 The Work of Director Stéphane Sednaoui (video kompilace)

Host

TV pořady

1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky