foto

Akijoši Nakao

  • nar. 30.6.1988 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Himicu x Senši: Phantom Mirage! Eiga ni natte čódai šimasu
2019 Kagefumi
Shimei: Keiji no Time Limit
2018 Daijúkai 2018 (TV film)
Kon'ja, romansu gekidžó de
2017 Linking Love
Zó o naderu
Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Ninkjó jaró
Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Eien No Zero (TV film)
Kagami no naka no egaotači
Okutama čúzai keidži 3 (TV film)
2014 Goddotan Kisu Gaman Senshuken The Movie2 Saikikku Rabu
Hakugin Jack (TV film)
Jamikin Ušidžima-kun 2
L-DK
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
Tôkyô Nanmin
Ushijima Kun Part 2
2013 Kizzu ritân: Saikai no toki
2012 Gjakuten saiban
Mó júkai nante šinai (TV film)
Plovoucí hrad
2011 Inu no Kieta Hi (TV film)
Miluji tě, železnice
2010 Pestrobarevný
Toki o Kakeru Shojo
2009 Kirâ vâjinrôdo
Rookies: Socugjó
2008 Rookies SP (TV film)
2007 Captain Tokio
Mikka Okure no Happy New Year! (TV film)
Watashi no Atama no Naka no Keshigomu (TV film)
2006 Hjóten (TV film)
Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
Saigo no jakusoku (TV film)
Tantei gakuen Q (TV film)
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film)

TV seriály

2019 Kansacui Asagao (TV seriál)
Tokubecušú (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2018 Jaretakamo iinkai (TV seriál)
Eiga-hen: Eiga tomodači ni natte jo (E06)
Jimmy: Ahomitaina honma no hanashi (TV seriál)
2017 Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
2016 Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
Ren'ai džidai (TV seriál)
2014 Henšin (TV seriál)
2013 Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
2012 Akumu no drive (TV seriál)
Curukame džosan'in (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Kôkô nyûshi (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
Maccugu: Kamakura gaši torimono hikae (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
2007 Hadashi no Gen (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
Doragon-zakura (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky