foto

Veikko Tyrväinen

  • nar. 16.5.1922
    Jäppilä, Finsko
  • zem. 11.6.1986 (64 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Pajatso (TV film)
1966 Kihlaus (TV film)
Sevillan parturi (TV film)
1965 Così fan tutte (TV film)
Päällysviitta (TV film)
Turandot (TV film)
1956 Silja - nuorena nukkunut
1955 Neiti talonmies
1952 Kulkurin tyttö
1949 Pontevat pommaripojat
Prinsessa Ruusunen

Dokumentární

2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
1973 Neljä kuukautta Pajatsoa (TV film)

Host

TV pořady

1966 Oopperakarnevaalit (TV pořad)
Oopperaviuhka (TV pořad)
1965 Sanotaan se suudelmasta (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky