foto

Christian Henson

  • nar. 25.12.1971 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Tommy's Honour
2015 The Go-Between (TV film)
2014 Robot Overlords
Terroir
2013 Cesta za snem
Popelka v pasti
Soulmate
2012 Chňapáci
Storage 24
Tam nahoře
2011 Divoký Bill
Halloween Kid, The
Holka s prknem
Last Post, The
Ďáblův dvojník
2010 Huge
Indigo
Odsun
Sanctified
Černá smrt
2009 Malice in Wonderland
Smrtící pandemie
Triangle
2008 Banda amatérů
Kletba Měsíčního údolí
Spalující vášeň (TV film)
Zbouchni mě!
Zomerhitte
2007 Scorpion
2006 Izolace
Já jsem ty a ty jsi já
Little White Lies
2005 Monstrum
2004 Hon za svobodou
Yamakasi 2 - Velká výzva
2002 Robopes (TV film)

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Trauma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 V čísle 9 (TV seriál)
The Bill (S03E02)
2016 Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
V čísle 9 (TV seriál)
The Devil of Christmas (S03E01)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
Seance Time (S02E06)
Nana's Party (S02E05)
Cold Comfort (S02E04)
další epizody (6)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Harrowing (S01E06)
The Understudy (S01E05)
Last Gasp (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2001 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)

Dokumentární

2002 Biggie and Tupac
SAS: Máte na to? (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace