foto

Robert Humphreys

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 One Smart Fellow
2012 Labyrint (TV film)
2011 A Heartbeat Away
The Hunter
2009 Triangle
2007 Nekončící nebe
2006 Barrows, The
Opal Dream
Poprask na předměstí
Ticho (TV film)
2004 Salto do života
2002 Chůze po vodě
Mama Africa
2001 Delivery Day
Mullet
2000 Confessions of a Head Hunter
Joy
1999 Flowergirl

TV seriály

2020 Emergence (TV seriál)
Killshot, Pt. 2 (E13)
Killshot, Pt. 1 (E12)
Applied Sciences (E11)
další epizody (4)
2019 Emergence (TV seriál)
Where You Belong (E09)
Fatal Exception (E07)
No Outlet (E04)
další epizody (5)
The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
Jeopardy! (E09)
Queen for a Day (E08)
další epizody (9)
2018 Harrow (TV seriál)
Non Sum Qualis Eram (S01E05)
Finis Vitae Sed Non Amoris (S01E04)
Hic Sunt Dracones (S01E03)
další epizody (5)
Příliv sirén (TV seriál)
Královnin nůž (E08)
Proroctví (E07)
Oddanost (E06)
2017 Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Licence (S03E06)
Dobrý den, Melbourne (S03E04)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
The Racket (S02E08)
další epizody (10)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
U skomírajícího ohně (S02E13)
Pablo a Jessica (S02E11)
další epizody (4)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Matka (S01E09)
Syn (S01E08)
další epizody (9)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Lorton (S01E04)
R vs Dana (S01E03)
R vs Marx (S01E02)
další epizody (4)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)

Dokumentární

2016 Not Alone
2003 Wildness
2001 Hybrid Life (TV seriál)
2000 Drama School (TV seriál)
Stolen Generations
The Diplomat
1999 Duch železniční trati

Producentská filmografie

Filmy

2015 One Smart Fellow

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky