foto

Eric Bouwer

  • nar. 1984
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zorn dem Volke
2016 Open My Eyes
2015 HomeSick
Inga Lindström - Leg dich nicht mit Lilli an (TV film)
Oskarreif
2013 Colette
Freiland
2011 Mars
Revír (studentský film)
2010 Poslední mlčení
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2008 Hardcover
2007 Dokonalý plán (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2006 Leroy räumt auf

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Egoli: Place of Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace