foto

Eric Bouwer

  • nar. 1984
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Charlieho andílci
2017 Zorn dem Volke
2016 Open My Eyes
2015 HomeSick
Oskarreif
2013 Colette
Freiland
2011 Mars
Revír (studentský film)
2010 Poslední mlčení
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
2008 Hardcover
2007 Dokonalý plán (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2006 Leroy räumt auf

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Sicher im Alter (S17E08)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Born in the DDR (S03E08)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zweite Chancen (S04E25)
Policie Hamburk (TV seriál)
Tchyně za všechny peníze (S12E20)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
Tichý křik (S10E25)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
Inga Lindström (TV seriál)
S Lilli si nezahrávej (E60)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus bestem Hause (S15E03)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Sieben Leben (S03E12)
Durchleuchtet (S03E11)
Alleingang (S03E10)
další epizody (12)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tauwetter (S17E37)
2013 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Familienehre (S02E12)
Wunschbild (S02E11)
Heimatfront (S02E10)
další epizody (7)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod in Lilliput (S01E15)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Hodina duchů (S05E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Böses Erwachen (S07E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe und Zweifel (S13E23)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Höllenfahrt (S40E11)
2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Ich liebe euch alle! (E13)
Ich habe Angst! (E12)
Mach's gut, Morning Star! (E11)
další epizody (13)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Egoli: Place of Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)