foto

Eric Bouwer

  • nar. 1984
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zorn dem Volke
2016 Open My Eyes
2015 HomeSick
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
Oskarreif
2013 Colette
Freiland
2011 Mars
Revír (studentský film)
2010 Poslední mlčení
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Tatort - Höllenfahrt (TV film)
2008 Hardcover
2007 Dokonalý plán (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2006 Leroy räumt auf

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus bestem Hause (S15E03)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tauwetter (S17E37)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod in Lilliput (S01E15)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe und Zweifel (S13E23)
2009 Zeit der Entscheidung - Die Soap Deiner Wahl (TV seriál)
2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Ich liebe euch alle! (E13)
Ich habe Angst! (E12)
Mach's gut, Morning Star! (E11)
další epizody (13)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Egoli: Place of Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)