foto

Michael Yezerski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Feel the Beat
2019 Jako zvířata
Martha the Monster
The Vigil
2018 Blindspotting
The Honor List
2017 Fysh
The Beehive
We Don't Belong Here
2016 Shiny
The Ravens
2015 House of Hancock (TV film)
Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
Talk to Someone
The Devil's Candy
2014 Baby Baby
Malá smrt
2013 Man Walks Into a Bar, A
Ve vlnách
2012 A Cautionary Tail
Koala Johnny: Zrození hrdiny
Mental
Redd Inc.
2011 Gold Pen, The
Little Hands
2010 Pop
Seamstress
Ztracená věc
2009 Echo
The Waiting City
2008 Bílá vrána
Newcastle
Night Train
2007 Cross Life
La même nuit
Skin

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 School Ties (E10)
další epizody (11)
Informer 3838 (TV seriál)
2019 Reef Break (TV seriál)
Endgame (E13)
Prison Break (E12)
Dream Lover (E11)
další epizody (13)
Mr Inbetween (TV seriál)
There Rust, and Let Me Die (S02E11)
Nice Face (S02E10)
Monsters (S02E04)
další epizody (6)
Playing for Keeps (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Dead Lucky (TV seriál)
Mr Inbetween (TV seriál)
Your Mum's Got A Strongbox (S01E06)
Hard Worker (S01E05)
On Behalf Of Society (S01E04)
další epizody (6)
Playing for Keeps (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Wanted (TV seriál)
Mimo zákon (S03E06)
Rozdělení (S03E05)
Uváznutí (S03E04)
další epizody (6)
Místo zvané domov (TV seriál)
Reaching Home (S06E10)
Life Longs for Itself (S06E09)
Autumn Affairs (S06E08)
další epizody (10)
2017 Confess (TV seriál)
They're All Confessions (E01)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Return (S02E06)
Shelter (S02E05)
Singing (S02E04)
další epizody (6)
Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Místo zvané domov (TV seriál)
In Memoriam (S05E12)
Lie Deep (S05E11)
Death Comes As An End (S05E10)
další epizody (12)
2016 Hyde & Seek (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
The Secret Daughter (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
Slepá ulička (S01E06)
Oklika (S01E05)
Pustina (S01E04)
další epizody (6)
Místo zvané domov (TV seriál)
All Good Things (S04E12)
Catch the Tiger (S04E11)
And the Blind Shall See (S04E10)
další epizody (12)
2015 Místo zvané domov (TV seriál)
The Love Undeniable (S03E10)
The Mourners' Kadish (S03E09)
Till Death Do Us Part (S03E08)
další epizody (10)
2014 Místo zvané domov (TV seriál)
Unforgettable (S02E10)
I Do, I Do (S02E09)
Answer Me, My Love (S02E08)
další epizody (10)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
Secret Love (S01E13)
New Beginning (S01E12)
True to Your Heart (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 Only the Dead
2013 Last Impresario, The
2012 Storm Surfers 3D
2010 Lani's Story (TV film)
Surfaři rozbouřených vln 2 - Nový Zéland (TV film)
2008 Bouřoví surfaři (TV film)
Poslední mahaut
Sisters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky