foto

Lorenzo Crespi

  • nar. 13.8.1971 (47 let)
    Messina, Sicily, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Un Hada
2008 Vita da paparazzo (TV film)
2007 Pompeje (TV film)
2001 C'era una volta in Sicilia
Donne di mafia (TV film)
Tra due mondi
1999 Operace Odyssea (TV film)
1997 Marianna Ucrìa
Porzus
Princezna a chuďas (TV film)
1996 Italiani
La Sindrome di Stendhal
Ninfa plebea
1995 I buchi neri

TV seriály

2008 Mogli a pezzi (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
1996 Sandokan se vrací (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace