foto

Bernard Couture

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Le Vrai du faux
2013 Lac Mystère
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 L'affaire Dumont
Omertà
Pee-Wee: Zima, která změnila můj život
Sur les traces de la fusion: L'acte 3
2011 Barrymore
Le sens de l'humour
2010 10 1/2
Filière 13
Lance et compte
Les 7 jours du talion
2009 Cadavres
Tajemný poklad
2008 Spřízněná duše
Táta za všechny peníze
2007 Tři malá prasátka
2006 Duo
2005 Survenant, Le
2004 Poslední kasino (TV film)
Poslední loupež
2003 Červený nos
2001 Largo (TV film)
1999 Sweetwater (TV film)

TV seriály

2019 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The End (S03E07)
Grim Grotto: Part 2 (S03E04)
Grim Grotto: Part 1 (S03E03)
2018 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Austere Academy: Part 2 (S02E02)
The Austere Academy: Part 1 (S02E01)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
Ničemové (TV seriál)
Needles (E10)
Seahorse (E09)
Broodstock (E08)
další epizody (10)
2015 Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Reborn (E08)
další epizody (10)
2014 Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
Beacon of Hope (S02E03)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
2002 Seriously Weird (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace