foto

Kara Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Svatba na divoko
2016 Bad Vegan and the Teleportation Machine
2015 El cielo es azul
2012 Devoured
2009 Báječný svět shopaholiků

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Black Bear (E02)
F.B.I. (TV seriál)
Outsider (S02E06)
Bull (TV seriál)
Into the Mystic (S04E06)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Doink (S01E05)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
The Return of Eddie (S04E06)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
7. kapitola (S01E07)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky