foto

Bruno Gunn

  • nar. 8.11.1968 (51 let)
    Canton, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Officer Downe
2015 Barely Lethal
Rotor DR1
The Vatican Tapes
Vzkříšení démona
2014 After
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
2012 Battlefield America
Devoured
2010 Bad Penny
Edgar Floats (TV film)
2009 Baja Beach Bums
Výhled odsud (TV film)
2008 Hotel California
2007 The Third Nail
2005 Můj auťák Brouk
2004 Jumbo Girl
2000 28 dní
BlackMale
Doghouse, The
1999 Bez dechu
Mickovy modré oči
1998 Celebrity

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Laying Pipe (S05E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Karma (S13E01)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
2009 Kancl (TV seriál)
Michael Scott Paper Company (S05E21)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Lefty Call (S06E04)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Námluvy Wyattova otce (S06E16)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zdroj moci (S07E20)
2002 Deep Cover (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stalked (S01E08)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky