foto

Bruno Gunn

  • nar. 8.11.1968 (48 let)
    Canton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Officer Downe
2015 Barely Lethal
Rotor DR1
The Vatican Tapes
Vzkříšení démona
2014 After
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
2012 Battlefield America
Devoured
2010 Bad Penny, The
Edgar Floats (TV film)
2009 Baja Beach Bums
Výhled odsud (TV film)
2008 Hotel California
2007 Third Nail, The
2005 Můj auťák Brouk
2004 Jumbo Girl
2000 BlackMale
Doghouse, The
28 dní
1999 Bez dechu
Mickovy modré oči
1998 Celebrity

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
The Stray (S01E03)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Laying Pipe (S05E03)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zdroj moci (S07E20)
2002 Deep Cover (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace