foto

Annika Grof

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Syksyn jälkeen saapuu kevät

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2009 Liikkumavara
2007 Yksin, yhdessä (studentský film)
2005 Rekkamies, isäni (studentský film)
2001 Lapsuuden loppu (studentský film)

TV pořady

2016 Riemuloma Palandereilla (TV pořad)
2015 Helil kyläs (TV pořad)
2014 Suomen paras leipomo (TV pořad)
2013 Neljän tähden talkoot (TV pořad)
2009 Eläinsairaala (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Syksyn jälkeen saapuu kevät

TV seriály

2016 Kielletty rakkaus (TV seriál)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2009 Liikkumavara
2007 Yksin, yhdessä (studentský film)
2005 Rekkamies, isäni (studentský film)
2001 Lapsuuden loppu (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

1998 Kuulustelupöytäkirja (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Lapsuuden loppu (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky