foto

Franklin D. Roosevelt

  • nar. 30.1.1882
    Hyde Park, New York, USA
  • zem. 12.4.1945 (63 let)
    Warm Springs, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 WikiLeaks - a.z.
2010 Zvláštní vztahy (TV film) - a.z.
2007 Smrtonosná past 4.0 - a.z.
2005 6. Batalion - a.z.
2004 V rukách nepřítele - a.z.
2002 10,000 Black Men Named George (TV film) - a.z.
1999 Kolébka ve větru
1997 Kontakt - a.z.
1995 Nixon
Truman (TV film) - a.z.
1987 I ničego bolše - a.z.
1983 The Return of Captain Invincible - a.z.
1982 De camisa vieja a chaqueta nueva - a.z.
1981 Souboj o poklad Yankee Zephyru
1979 Čas po čase - a.z.
1978 Zio Adolfo, in arte Führer - a.z.
1977 Příliš vzdálený most - a.z.
1972 Bertha z dobytčáku
1969 The Extraordinary Seaman - a.z.
1966 Velký žal - a.z.
1963 Vítězové - a.z.
1957 The Joker Is Wild - a.z.
1946 The Searching Wind - a.z.
1944 The Story of Dr. Wassell - a.z.
1943 Ode to Victory - a.z.
Rear Gunner, The - a.z.
What We Are Fighting For - a.z.
1942 Flying Tigers - a.z.
For Me and My Gal - a.z.
Further Prophecies of Nostradamus - a.z.
Holiday Inn - a.z.
Inflation
March on America! - a.z.
The Navy Comes Through - a.z.
1941 Buck Privates - a.z.
The Tanks Are Coming - a.z.
1940 Ramparts We Watch, The
Trifles of Importance
1939 Bouřlivá dvacátá léta - a.z.
Scouts to the Rescue - a.z.
1938 Little Orphan Annie - a.z.
1932 Little Orphan Annie

TV seriály

2011 Kennedyové (TV seriál) - a.z.
Joe's Revenge (E01) - a.z.
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál) - a.z.
Bouřková fronta, část 2. (S04E02) - a.z.
2000 Canada: A People's History (TV seriál) - a.z.
1999 Simpsonovi (TV seriál) - a.z.
Bart se nevzdává (S10E11) - a.z.
1986 Russia (TV seriál) - a.z.
1975 Wonder Woman (TV seriál) - a.z.
The New Original Wonder Woman (S01E01) - a.z.
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Portraits of Power (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2020 East Lake Meadows: A Public Housing Story (TV film) - a.z.
2019 A Better Look at Socialism - a.z.
Hollywoods Zweiter Weltkrieg - a.z.
Icons (TV seriál) - a.z.
Nejdůležitější okamžiky 2. světové války v barvě (TV seriál) - a.z.
Hiroshima (E10) - a.z.
Dresden Firestorm (E08) - a.z.
Battle of Midway (E04) - a.z.
další epizody (4)
Nejmocnější lidé 20. století (TV seriál) - a.z.
Vzestup a pád: bod zvratu 2. světové války (TV seriál) - a.z.
2018 Apokalypsa: Nikdy nekončící válka 1918-1926 (TV seriál) - a.z.
Pomsta (E01) - a.z.
The Housing Bubble - a.z.
2017 Propaganda, továrna na souhlas (TV film) - a.z.
Touha po svobodě - a.z.
2016 The Marvellous World of Roald Dahl (TV film) - a.z.
2015 Apokalypsa Stalin (TV seriál) - a.z.
Rudý (E02) - a.z.
Deux bombes pour une espionne - a.z.
Druhá světová válka: Cena říše (TV seriál) - a.z.
Čeká nás peklo (E11) - a.z.
Začátek konce (E09) - a.z.
Barbarossa (E05) - a.z.
Kapitulace (TV film) - a.z.
UFO: Odhaleno (TV seriál) - a.z.
2014 1944: Osvobození Paříže (TV film) - a.z.
JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
Kódy a spiknutí (TV seriál) - a.z.
The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál) - a.z.
A Strong and Active Faith (1944–1962) (E07) - a.z.
The Common Cause (1939–1944) (E06) - a.z.
The Rising Road (1933–1939) (E05) - a.z.
další epizody (7)
2013 Children of Internment - a.z.
Ellis Island: Historie amerického snu (TV film) - a.z.
Sirius
The March (TV film) - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
Brothers on the Line - a.z.
Edward a George - dva bratři, jeden trůn (TV film) - a.z.
Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál) - a.z.
Počátky Studené války (E04) - a.z.
Atomová bomba (E03) - a.z.
Roosevelt, Truman a Wallace (E02) - a.z.
další epizody (4)
2011 Prohibition (TV seriál) - a.z.
A Nation of Hypocrites (E03) - a.z.
Reagan - a.z.
2010 Zrod komiksových superhrdinů
2009 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál) - a.z.
Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Peklo (E06) - a.z.
V kleštích (E05) - a.z.
Spojení (E04) - a.z.
další epizody (4)
Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (TV seriál) - a.z.
Doktrína šoku - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
Válka o ostrovy (E11) - a.z.
Operace Overlord (E09) - a.z.
Vzestup rudého slunce (E05) - a.z.
další epizody (5)
Iran, une puissance dévoilée (TV film)
Landslide: A Portrait of President Herbert Hoover - a.z.
Loose Change 9/11: An American Coup - a.z.
O kapitalismu s láskou
2008 American Future, The: A History (TV seriál)
Světová krize: Co nás čeká?
Tajemství řeči těla (TV film) - a.z.
Významná letadla (TV seriál) - a.z.
Walt & El Grupo - a.z.
2007 Bílé světlo/Černý déšť: Zničení Hirošimy a Nagasaki
Endgame: Blueprint for Global Enslavement - a.z.
Stalinova éra (TV film) - a.z.
Tajemství historie (TV seriál) - a.z.
Tehran anar nadarad
The Shock Doctrine
Vládci světa (TV seriál) - a.z.
2006 Nacistické krádeže umění (TV film) - a.z.
2005 Adolf Hitler (TV film) - a.z.
Kapitulace Třetí říše (TV film) - a.z.
Operace Barbarossa (TV film) - a.z.
Secrets of New York (TV seriál)
Ztracené světy (TV seriál) - a.z.
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál) - a.z.
Cecil B. DeMille: American Epic (TV film) - a.z.
Celsius 41.11: The Temperature at Which the Brain... Begins to Die - a.z.
Konspirace? (TV seriál)
Verner Lehtimäki - Punapäällikön elämä (TV film) - a.z.
2003 Churchill (TV film) - a.z.
Korporace - a.z.
Mlha války - a.z.
2002 Bojovníci 2. světové války (TV seriál) - a.z.
Century of the Self, The (TV seriál) - a.z.
Jalta: mír, síla a zrada (TV film) - a.z.
Odhalení (TV seriál) - a.z.
2001 Air Force One (TV film)
Jazz (TV seriál) - a.z.
Pearl Harbor: Místo útoku (TV film)
War Stories with Oliver North (TV seriál)
New York: A Documentary Film (TV seriál) - a.z.
City of Tomorrow (1929–1941) (E06) - a.z.
2000 American President, The (TV seriál)
Ils ont filmé la guerre en couleur (TV film)
Tora Tora Tora: The Real Story of Pearl Harbor (TV film)
1999 Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
Century: America's Time, The (TV seriál)
New York: A Documentary Film (TV seriál) - a.z.
Cosmopolis (1919–1931) (E05) - a.z.
The Sweet Science (TV seriál) - a.z.
1998 Life and Times of Hank Greenberg, The
Nazis: The Occult Conspiracy
Studená válka (TV seriál)
Tajemství 2. světové války (TV seriál) - a.z.
Třetí říše v barvě (TV film) - a.z.
1997 The Fifties (TV seriál)
1996 Assassinations That Changed the World (TV seriál)
Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
The Churchills (TV seriál)
1995 Churchillův kabinet (TV film) - a.z.
Enola Gay and the Atomic Bombing of Japan
Trinity and Beyond: The Atomic Bomb Movie
1994 Baseball (TV seriál) - a.z.
The National Pastime (E06) - a.z.
Shadow Ball (E05) - a.z.
Divy minulosti (TV seriál)
Století válek (TV seriál) - a.z.
1993 The Great Depression (TV seriál) - a.z.
1992 China Rising: The Epic History of 20th Century China (TV seriál)
Murderers, Mobsters & Madmen Vol. 2: Assassination in the 20th Century
The Complete Churchill (TV seriál) - a.z.
1991 Empire of the Air: The Men Who Made Radio - a.z.
1989 How Hitler Lost the War
Road to War, The (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
Entertaining the Troops - a.z.
1987 Biography (TV seriál)
1986 13. artikla (TV film) - a.z.
1985 Backstage at the Whitehouse
World of Tomorrow, The
1984 Going Hollywood: The '30s
1983 Seeing Red
Vietnam: A Television History (TV seriál)
1982 Genocide
1980 The Life and Times of Rosie the Riveter - a.z.
1975 Brother, Can You Spare a Dime?
1973 Svět ve válce (TV seriál) - a.z.
1969 I Due Kennedy
1965 Eleanor Roosevelt Story, The
1964 Franco: ese hombre
Other World of Winston Churchill, The (TV film)
The Guns of August - a.z.
1962 Blitzkrieg - a.z.
Committee on UnAmerican Activities - a.z.
The Titans (TV seriál) - a.z.
1956 I Never Forget a Face
1954 Victory at Sea - a.z.
1952 Hoaxters, The
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1950 Fifty Years Before Your Eyes
Herrliche Zeiten - a.z.
The Golden Twenties - a.z.
1949 Crusade in Europe (TV seriál)
1948 Behind Your Radio Dial - a.z.
1945 Druhá světová válka 6: Začátek války v Americe
Stilwell Road
Universal Newsreel
1944 Proč jsme bojovali VI.: Boje v Číně
Vítězství v Tunisku
Údolí Tennessee
1943 Autobiography of a 'Jeep', The
Plan for Destruction - a.z.
1942 Beyond the Line of Duty - a.z.
Divide and Conquer
Mister Gardenia Jones
Mr. Blabbermouth! - a.z.
Proč jsme bojovali I.: Předehra k válce
United We Stand
1941 Christmas Under Fire
Main Street on the March!
1939 Til Vesterheimen

Hudební videoklipy

2014 The Pretty Reckless: House On A Hill (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2009 1939: Hollywood's Greatest Year (TV pořad)
Námořní konvoj: boj o Atlantik (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1953 Ford 50th Anniversary Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky