foto

Shaun Micallef

  • nar. 18.7.1962 (56 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arrowhead
2015 Trouba
2008 Professor Pebbles
2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
2003 13th House, The

TV seriály

2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2003 Welcher & Welcher (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
2003 BlackJack (TV film)

TV seriály

2003 Welcher & Welcher (TV seriál)

TV pořady

1989 Tuesday Night Live: The Big Gig (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
2003 BlackJack (TV film)

TV seriály

2003 Welcher & Welcher (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 The Moment - povídka

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Hamster Wheel (TV pořad)
2006 The Bazura Project (TV pořad)
The Chaser's War on Everything (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace