foto

Eddie Driscoll

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
Manson Family Vacation
2007 The Final Season
2006 The Pleasure Drivers
2004 Boj o plošinu
2003 Duch psa (TV film)
Kořist rokenrolu
Péčko pro začátečníky
2002 Hranice šílenství
Plnou parou vzad!
Rapsittie Street Kids: Believe In Santa (TV film)
Stopa smrti
V ohrožení života
Vykoupení ducha
2000 NewsBreak
Pustina
1999 Lansky (TV film)
Pros and Cons
1997 Sparkle and Charm
Úchyl
1996 Finta
Ladykiller
1995 Not of This Earth
1989 Poslední svědek
Vloupání

TV seriály

2017 Future Man (TV seriál)
A Date With Destiny (S01E13)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Odpor (S03E12)
Odkaz (S03E11)
další epizody (7)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý máme tajemství (S08E10)
2011 Vincentův svět (TV seriál)
Machr (S08E04)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Já jsem Sylar (S03E24)
Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Plan (S02E08)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Zúčtování (S03E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Něco o hrdinech... (S04E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Odpoledne pod psa (S03E14)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Multiple Plots (S06E17)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Sex v jiném městě (S03E14)
1997 Port Charles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace