foto

Tim Dutton

  • nar. 1964
    Stratford-on-Avon, hrabství Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Infiltrátor
2014 Delight
2010 The Rendezvous
2008 Neznámá úskalí (TV film)
2006 Bye Bye Harry!
Detonator
2004 Perly královny ze Sáby
Zoubek
2003 Harlequin 8 - Nezapomenutelná láska (TV film)
2002 Agent bez minulosti
Outside the Rules (TV film)
2000 Skoncujme to do pondělka
1999 Darkness Falls
Ve jménu lásky (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
Vše pro lásku
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1994 Tom a Viv
1992 Vina (TV film)
Vysoká hra patriotů
1991 A Murder of Quality (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S01E03)
Kapitola druhá (S01E02)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Death of a Detective (S03E01)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
Nevinné hroby - 2. část (S02E06)
Nevinné hroby - 1. část (S02E05)
2011 Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt závodníka (S14E01)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Dámská jízda (S04E02)
Sex, lži a těžké rozhodování (S04E01)
Muzikál (S03E21)
další epizody (5)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
Thanks (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
Prvotní hřích (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace