foto

Steven Caple Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký scenárista, režisér a producent. Dlouhodobě pracuje s mládeží. Natočil řadu krátkých snímků, např. Odlišný strom (Different Tree, 2014). Podílel se na realizaci TV seriálu Třída (Class, 2015) i stejnojmenného TV snímku, který spolurežíroval. V celovečerním formátu debutoval uznávaným dramatem Země (The Land, 2016).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2018 Creed II
2016 Sígři
2013 Different Tree, A

TV seriály

2018 Grown-ish (TV seriál)
Back & Forth (S01E13)
If You're Reading This It's Too Late (S01E03)
2014 First (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rapture (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Sígři

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace