foto

Heikki Savolainen

  • nar. 9.4.1922
    Pori, Finsko
  • zem. 22.1.1975 (52 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Seitsemän veljeksen lapsuus (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1971 Kujanjuoksu
Play Strindberg (TV film)
Saatanan radikaalit
1970 Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
1969 Onko Onnilla kotia? (TV film)
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
Teatterituokio: Viimeinen konsertti (TV film)
1965 Suuren oppineen Wun päivä (TV film)
Woyzeck (TV film)
1963 Omena putoaa (TV film)
Untuvainen (TV film)
1962 Kettu ja viinirypäleet (TV film)
1961 Pikku Pietarin piha
1960 Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät (TV film)
Iloinen Linnanmäki
Jeppe Niilonpoika eli Talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Mestari Patelin (TV film)
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kovaa peliä Pohjolassa
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Yks' tavallinen Virtanen
Yritys (TV film)
1958 Niskavuoren naiset
Paksunahka
Pekka ja Pätkä Suezilla
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Tirlittan
Äidittömät
1957 Rakas varkaani
Taas tyttö kadoksissa!
Vääpelin kauhu
1956 Elokuu
Ratkaisun päivät
1955 Neznámý voják
Nukkekauppias ja kaunis Lilith
Onni etsii asuntoa
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
Veteraanin voitto
1954 "Minäkö isä!"
Hei, rillumarei!
Herrojen Eeva
Kovanaama
Kunnioittaen
Leena
Minä soitan sinulle illalla
Oi, muistatkos...
Rakastin sinua, Hilde
1953 Alaston malli karkuteillä
Jälkeen syntiinlankeemuksen
Kolmiapila
Maailman kaunein tyttö
Miljonäärimonni
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
...ja Helena soittaa
Kaikkien naisten monni
Kipparikvartetti
Radio tulee hulluksi
Silmät hämärässä
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta
1951 Kesäillan valssi
Kvinnan bakom allt
Lakeuksien lukko
Radio tekee murron
Rion yö
Sadan miekan mies
1950 Amor hoi!
1949 Hornankoski
Kanavan laidalla
Katupeilin takana
Pontevat pommaripojat

TV seriály

1972 Lehtori M (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1968 Kakspiippunen juttu (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1962 Kello pysähtyi (TV seriál)

Dokumentární

1955 Miss Eurooppaa metsästämässä
Tuntemattoman sotilaan tekijä: Väinö Linna - a.z.
1952 Maailmat kohtaavat - XV Olympiakisat Helsingissä 1952

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky