foto

Sarah Hadland

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Sarah Hadland se narodila dne patnáctého května roku 1971 v Londýně v Anglii. Je to známá herečka a dabérka, která často účinkuje právě u BBC. Již odmalička jí to táhlo k umění. V dětství navštěvovala cenné lekce tance a během svého působení – coby studentky – na Wilmslow High School byla známá jako amatérský dramatik.

První známou filmovou roli získala teprve až v roce 1994 v televizním psychologickém thrilleru A Dark-Adapted Eye. Trvalo však další čtyři roky, než si ji opět někdo všiml a obsadil ji do nějaké role.

Zásadním rokem byl pro ni až rok 2008, kdy si zahrála po boku Daniela Craiga ve slavné bondovce Quantum of Solace. Dnes se Sarah věnuje především spolupráci s britskými televizními stanicemi (BBC - Miranda, ITV -The Job Lot..) a to nejen po stránce herecké, ale také dabingu. Přesto se občas objeví ve filmu, nebo vezme menší roli v nějakém díle seriálu.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psí veličenstvo
2017 Ratburger (TV film)
2013 Burton a Taylorová (TV film)
2012 Teď a tady
2010 Přestupný rok
Royal Wedding (TV film)
2008 Quantum of Solace
2007 Grow Your Own
Learners (TV film)
Magicians
Sněhurka
2006 Svatby jako řemen
2005 Heatwave (TV film)
2002 Tátova holka (TV film)
1999 Julie and the Cadillacs
1998 Basil
1994 Dark Adapted Eye, A (TV film)

TV seriály

2018 Hang Ups (TV seriál)
2017 V čísle 9 (TV seriál)
Empty Orchestra (S03E04)
2016 The Moonstone (TV seriál)
Galavant (TV seriál)
Bewitched, Bothered, and Belittled (S02E04)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Work (E07)
Mating (E05)
Birthday (E04)
další epizody (4)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2013 The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
Tři kouzelná slůvka (S03E05)
Je Regret Ničevó (S03E04)
další epizody (5)
2012 Miranda (TV seriál)
Švenk, nic víc (S03E01)
2011 Horrible Histories with Stephen Fry (TV seriál)
Jury II, The (TV seriál)
The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2010 Miranda (TV seriál)
Dokonalé Vánoce (S02E06)
Klesám níž (S02E04)
Jdeme na to (S02E03)
další epizody (5)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Donova nová práce (S03E01)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Pes (S01E06)
Výmluva (S01E05)
Dovolená (S01E04)
další epizody (6)
2008 Beautiful People (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Večírek (S02E04)
2006 Saxondale (TV seriál)
That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)
Broken News (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
Man Stroke Woman (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
2003 Mile High (TV seriál)
Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
1987 Požárník Sam (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Working with Pinter (TV film)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace