foto

Mike Lobel

  • nar. 7.3.1984 (35 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Must Kill Karl
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Vysaj si
2008 Degrassi Spring Break Movie (TV film)
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
Nevinnost na prodej (TV film)
2004 Návnada
Odvážná holka (TV film)
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2003 Twist

TV seriály

2019 Detention Adventure (TV seriál)
2011 Mé pravé já (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 Zixx Level One (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Beze stopy (S02E10)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Must Kill Karl
2016 Frigid

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Must Kill Karl
2016 Frigid

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky