foto

Adam MacDonald

  • nar. 16.5.1977 (42 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doupě vlků
2013 Home Sweet Home
2008 Mayerthorpe (TV film)
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 14 Days in Paradise
Final Draft
Muž z minulosti (TV film)
2006 Jekyll + Hyde
2004 Pravidla lásky (TV film)
Zpověď královny střední školy
2001 Hysteria: The Def Leppard Story (TV film)
Srpnový sníh (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
1999 Návrat domů
1998 Going to Kansas City

TV seriály

2015 Rookie Blue (TV seriál)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Test integrity (S06E08)
Svědek (S06E07)
další epizody (6)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Velké stěhování (S05E09)
další epizody (10)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pod palbou (S04E12)
Tajnosti (S04E11)
další epizody (7)
2012 Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
Město lásky (S01E09)
Flashpoint (TV seriál)
Eyes In (S05E04)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Slepá ulička (S04E06)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Jízda cti (S01E08)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Misguided Angels (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Pyewacket
2014 Backcountry

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pyewacket
2014 Backcountry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace