foto

Louise Brealey

  • nar. 27.3.1979 (41 let)
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Čas čarodějnic (TV seriál) (2018)

    - V knize není Gillian (Louise Brealey) Dianina kamarádka, ani se jí Diana (Teresa Palmer) s ničím nesvěřuje. Gillian je čarodejnice poslaná, aby Dianu špehovala kvůli jejím schopnostem. Diana ji nemá od začátku ráda, stejně jako Petera Knoxe (Owen Teale). (terez9119)

  • Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film) (2015)

    - Ženy, které se, stejně jako Moly Hooper (Louise Brealey) zde, vydávaly za muže, aby mohly vykonávat lékařské povolání, v 19. století skutečně existovaly. Známý je například případ Margarety Ann Bulkleyové alias vojenského chirurga Jamese Barryho. (IlMagnifico)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - Role Molly Hooper (Louise Brealey) se neobjevila v původních povídkách spisovatele A. C. Doyla. Tvůrci však tuto postavu do seriálu zařadili, aby tak více znázornili Sherlockovu (Benedict Cumberbatch) neshopnost sociálního cítění a chování. (cihlenka)

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Wonderland
2015 Bez možnosti úniku
Birthday (TV film)
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
Viktor Frankenstein
2013 Delicious
2011 Báječný hotel Marigold
2010 Reuniting the Rubins
Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
2005 The English Harem (TV film)

TV seriály

2020 Back (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
L'Enfant terrible (S09E02)
2019 The Widow (TV seriál)
Gomora (TV seriál)
Die Farbe des Goldes (S04E04)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Back (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
Skomírající detektiv (S04E02)
Šest Železných dam (S04E01)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Starosta a kouzelník (S01E09)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Tick Tock (S05E04)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
Studie v růžové (S01E01)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2006 Mayo (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (8)
1986 Casualty (TV seriál)