foto

Pia Hattara

  • nar. 9.4.1923
    Sääksmäki, Finsko
  • zem. 2.7.2015 (92 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1983 Akaton mies
1979 Seitsemän veljestä
1972 Se on sitten kevät (TV film)
1971 Aatamin puvussa... ...ja vähän Eevankin
1970 Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1968 Leikin loppu (TV film)
1967 Aura ja tähdet (TV film)
Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Teatterituokio: Everstin tyttäret (TV film)
Teatterituokio: Kattilanpaikkaajan häät (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Kapinoitsijan varjo (TV film)
Rakkaus alkaa aamuyöstä
Talonpojan perintö
1965 Suuren oppineen Wun päivä (TV film)
1963 Aamiainen sotakentällä (TV film)
Eräs pääsiäisaamu (TV film)
Perhe-elämää (TV film)
Teatterituokio: Herra Sleeman tulee (TV film)
Teatterituokio: Sattuuhan sitä (TV film)
1962 Rasvapallo (TV film)
Tähdet kertovat, komisario Palmu
1961 Amerikan setä
Kaasua, komisario Palmu!
Kertokaa se hänelle...
Minkkiturkki
Olin nahjuksen vaimo
Pikku Pietarin piha
Tämä ainoa yö (TV film)
Voi veljet, mikä päivä!
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Opettajatar seikkailee
Ukkosta Jalavakadulla (TV film)
1958 Kulkurin masurkka
Mies tältä tähdeltä
Niskavuoren naiset
1957 1918
Taas tyttö kadoksissa!
1956 Anu ja Mikko
Něco v člověku
Odsun
Riihalan valtias
Rintamalotta
1955 Lähellä syntiä
1954 Herrojen Eeva
Kovanaama
Näkemiin Helena
Olemme kaikki syyllisiä
1950 Tapahtui kaukana
1949 Aaltoska orkaniseeraa

TV seriály

1983 Akaton mies (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
Sisarukset (TV seriál)
1963 Tikankolo (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)
1960 Pakinateatteri (TV seriál)

Dokumentární

1989 Paljain jaloin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky