foto

Doreén Dietel

  • nar. 4.10.1974 (46 let)
    Zeulenroda-Triebes, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Echtzeit - ist doch nur ein Spiel...
2008 Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
2005 Šťastná nehoda (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
Holky to chtěj taky 2
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2003 Großglocknerliebe
2002 Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
2001 100 Pro
Déjà vu
Stiller Sturm (TV film)
1999 Bitter Fruits (studentský film)
Heimlicher Tanz (TV film)
1998 Ladendiebstahl
Zwei beiden vom Fach, Die (TV film)
1997 Wette, Die

TV seriály

2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Skok do štěstí (E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Axel a Marko (S09E14)
Místo činu (TV seriál)
Todesbrücke (S36E08)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Amors Pfeil (S07E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Vater gesucht (S02E02)
Alles für die Katz (S02E01)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící tajemství (S05E09)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S26E10)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky