foto

Nikolaj Nikolajevič Nosov

  • nar. 23.11.1908
    Kyjev, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 26.7.1976 (67 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Něznajka na Luně 2 - kniha
1997 Něznajka na Luně - kniha
1982 Živaja raduga - kniha
1977 Bobik v gosťach u Barbosa (TV film) - povídka
1965 Fantazjory - kniha
1958 Družok - kniha

TV seriály

1973 Neználkovy příhody (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky