foto

Harry Caesar

  • nar. 18.2.1928
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 12.6.1994 (66 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Josh a S.A.M.
1992 Jízda života
Pár správných chlapů
1990 Pták na drátě
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1989 Ghetto Blaster
Homer a Eddie
1988 Hot to Trot
1987 Ladies, The (TV film)
Psanci
Retribution
The Offspring
1984 Breakin': Electric Boogaloo
V žáru velkoměsta
1983 Murder 1, Dancer 0 (TV film)
1982 Psanec Barbarosa
The Ambush Murders (TV film)
The Escape Artist
Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Joe Dancer: Velký obchod (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
Malý okruh přátel
1979 Boulevard Nights
Transkontinentální expres (TV film)
1978 Konec
Velká finta
Šampión
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
The Amazing Spider-Man (TV film)
1975 Sbohem buď, lásko má
The Blue Knight (TV film)
1974 Nejtěžší yard
1973 Vládce severu
1972 Billie zpívá blues
Trouble Man
1970 Byl jednou jeden lotr

TV seriály

1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Night of the Screams (E07)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Rolling Thunder: Part 2 (S01E02)
Rolling Thunder: Part 1 (S01E01)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Chop Shop (S02E18)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Murder Between Friends (S01E07)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky