foto

Lev Gorn

  • nar. 1971
    Oneonta, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lingua Franca
2018 This Teacher
2016 Ace the Case
Café society
2013 Blue Collar Boys
2009 Knife Point
2000 Crimson Nights

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Owned (S01E07)
Maniak (TV seriál)
Utangatta (E09)
Tohle není cvičení (E07)
Vyvolený! (E01)
Miliardy (TV seriál)
Icebreaker (S03E09)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Hail Mary (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cizí zásah (S07E21)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sesterské město (S02E12)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
A Roy Rogers in Franconia (S04E12)
Dinner for Seven (S04E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sesterské město 1. část (S13E12)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
One Day in the Life of Anton Baklanov (S03E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kocovina (S12E15)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Operation Chronicle (S02E12)
Stealth (S02E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sevření (S12E04)
Dvacet kilometrů (S12E01)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
další epizody (9)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ osamělé holubičky (S01E05)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 5:6 (S01E04)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bílý muž (S05E14)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Kitchen Sink (S06E14)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nerozvedená (S04E01)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky