foto

Umika Kawašima

  • nar. 3.3.1994 (25 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kohaku (TV film)
2016 Heartloss (TV film)
2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Akko to Bokura ga Ikita Natsu (TV film)
Hanayome (TV film)
Hao hao! jiang shi girl tokyo denshidai senki (TV film)
2011 Eiga Kaibutsu-kun
Hoši mamoru inu
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
Wataši no jasašikunai senpai
2009 Keitai kareši
2007 Tengoku de kimi ni aetara

TV seriály

2017 Honō no Tenkōsei REBORN (TV seriál)
2016 Arechi no Koi (TV seriál)
Asa ga kuru (TV seriál)
2014 Kabuka Boraku (TV seriál)
Kono Misuteri ga Sugoi! ~ Besutosera Sakka kara no Chousenjou ~ (TV seriál)
2013 Pin to Kona (TV seriál)
The Tank-Top Fighter (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
2011 Hebunzu furawâ: The Legend of Arcana (TV seriál)
Kôkôsei resutoran (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
Buraddi mandei 2 (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Yakusha Damashii! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace