foto

Nora von Waldstätten

  • nar. 1.12.1981 (38 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kaiserschmarrndrama
2019 Svobodná země
2018 Die Firma dankt (TV film)
Sauerkrautkoma
Tatort - Damian (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
Divoká myš
Grießnockerlaffäre
2016 Personal Shopper
2015 Odvrácená strana měsíce
Věčný život
2014 Aféra Spiegel (TV film)
Blutsschwestern (TV film)
Sils Maria
Slavná pětka 3
2013 Woyzeck (TV film)
Říjen listopad
2011 Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Carlos (TV film)
2009 Parkour
Schwerkraft
Tatort - Herz aus Eis (TV film)
Čachtická paní
2008 Meine fremde Tochter (TV film)
Tangerine
2007 Other Possibility, The
2006 Rukelie (studentský film)
2005 Falešné doznání
Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
2004 2nd and A (studentský film)
Jargo

TV seriály

2020 Nový papež (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Ježíšova krev (E11)
Kletba z hlubin (E10)
2019 Osm dní (TV seriál)
Frieden (E08)
Absolution (E07)
Verzweiflung (E06)
další epizody (8)
Purpurové řeky (TV seriál)
Leçons de ténèbres : Partie 2 (S01E08)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Mořská panna (E09)
Štvanice (E08)
2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Poslední hon (S01E07)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Helen Dorn (TV seriál)
Prager Botschaft (E10)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Šachmat (E08)
Dáma (E07)
Věž (E06)
další epizody (8)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Ein Mord zu viel (E09)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mata Hari - Tanz mit dem Tod (TV film)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky