foto

Fabian Hinrichs

  • nar. 1974
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ich brauche euch (TV film)
Irgendwann ist auch mal gut (TV film)
Tatort - Die Nacht gehört dir (TV film)
2019 Klassentreffen (TV film)
Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2018 Die Firma dankt (TV film)
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
Wackersdorf
2017 Tatort - Am Ende geht man nackt (TV film)
2016 Tatort – Das Recht, sich zu sorgen (TV film)
2015 Becks letzter Sommer
Der Fall Barschel (TV film)
Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
Zmizelá a obviněná (TV film)
2014 Alles Inklusive
Stereo
Töchter
2013 Beste Bescherung (TV film)
Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
2012 In den besten Familien (TV film)
Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
2010 Die Draufgänger (TV film)
Hochzeitspolka
Mein Land (TV film)
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Dutschke (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
Schwerkraft
Tatort - Borowski und die heile Welt (TV film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Früher oder später
2006 Neandertal
2005 Die Bluthochzeit
Poslední dny Sophie Schollové
2003 Schussangst

TV seriály

2019 Osm dní (TV seriál)
Frieden (E08)
Absolution (E07)
Verzweiflung (E06)
další epizody (8)
Preis der Freiheit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Der Tod im Haus (E02)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Herbstzeitlose (S03E23)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fehler im System (S10E13)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Spřízněni volbou (S02E11)
Bella Block (TV seriál)
Blackout (E22)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
2002 Bloch (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky