foto

Katarzyna Maciąg

  • nar. 3.5.1982 (37 let)
    Kozienice, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighter
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
2013 Heavy Mental
Plovoucí věžáky
2012 Scinki
2011 Bokser
2010 Hochzeitspolka
Panopticon
2009 Randka w ciemno
2008 Jak żyć?
Pora mroku
2007 Průvod

TV seriály

2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 7 (S06E07)
další epizody (6)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S08E11)
Episode 9 (S08E09)
Episode 8 (S08E08)
další epizody (8)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (18)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (9)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rozwiązanie (S02E09)
další epizody (11)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (10)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
Linia życia (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace