foto

Lisa Siwe

  • nar. 17.8.1968 (48 let)
    Tynnered, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvovala režie na Dramatickém institutu ve Stockholmu. Během studií zaujala filmem Narozeniny a jiné katastrofy (Födelsedagar och andra katastrofer, 2000). Debutovala oceňovaným celovečerním dramatem Zářící hvězdy (I taket lyser stjärnorna, 2009). Realizovala také TV seriály.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2015 Pozdravy ze severu
2009 Zářící hvězdy
2000 Födelsedagar och andra katastrofer (TV film)

TV seriály

2015 Modus (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.5 (S01E05)
2006 Brandvägg (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Zářící hvězdy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace