foto

Lynn Wood

  • nar. 4.5.1932 (86 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Mrs. R's Daughter (TV film)
Stone (TV film)
1978 Duch letu 401 (TV film)
Ono ožívá
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1962 Jumbo Billyho Rose

TV seriály

1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace