foto

Marek Zeman

  • nar. 16.3.1998 (20 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marek Zeman se narodil v roce 1998 v Praze. Herectví se začal věnovat už ve čtyřech letech, objevil se však pouze v několika reklamách. V roce 2006 získal roli Kuby, nejmladšího z Horáků v seriálu HORÁKOVI. Zahrál si také v seriálu CESTY DOMŮ a objevil se v jednom díle pořadu GENERACE Y. Nyní žije Marek v Praze a studuje zde třetím rokem konzervatoř.

WhiteWie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejlepší přítel (TV film)

TV seriály

2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Naprosto zastaveno (E02)
Fatální důvěra (E01)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jinak (S02E11)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)

TV pořady

2018 Souboj coverů (TV pořad) - mod.
2013 Generace Y (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace