foto

Nuno Lopes

  • nar. 6.5.1978 (39 let)
    Lisabon, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joaquim
Menina
O Grande Circo Místico
2016 Sv. Jiří
Výspa pokroku
2013 Naléhavé rytmy
2012 Assim assim
Linhas de Wellington
Operace podzim
Operation Libertad
2011 Efeitos Secundários
Krev mojí krve
2010 Noite Sangrenta (TV film)
2008 Entre os Dedos
Goodnight Irene
2005 Alice
2004 Ma mère
2003 Corneteiro Lopes, O
Quaresma
2002 António, Um Rapaz de Lisboa
2000 Noiva, A (TV film)
Peixe-Lua
1995 Božská komedie

TV seriály

2016 Mata Hari (TV seriál)
2013 Odisseia (TV seriál)
Odysseus (TV seriál)
Le Duel (E02)
De l'autre côté de la mer (E01)
2011 Último a Sair (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
2006 Cuidado com a Língua (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
Fúria de Viver (TV seriál)
2001 Programa da Maria (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
1998 Diário de Maria (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace