foto

Nuno Lopes

  • nar. 6.5.1978 (41 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bezstarostná dívka
Chamboultout
2018 Le vent tourne
O Grande Circo Místico
2017 Joaquim
Menina
2016 Sv. Jiří
Výspa pokroku
2013 Naléhavé rytmy
2012 Assim assim
Linhas de Wellington
Operace podzim
Operation Libertad
2011 Efeitos Secundários
Krev mojí krve
2010 Noite Sangrenta (TV film)
2008 Entre os Dedos
Goodnight Irene
2005 Alice
2004 Ma mère
2003 Corneteiro Lopes, O
Quaresma
2002 António, Um Rapaz de Lisboa
2000 Noiva, A (TV film)
Peixe-Lua
1995 Božská komedie

TV seriály

2019 Sul (TV seriál)
2018 Sara (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2013 Odisseia (TV seriál)
Odysseus (TV seriál)
Le Duel (E02)
De l'autre côté de la mer (E01)
Maison close (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2011 Último a Sair (TV seriál)
2006 Cuidado com a Língua (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
Fúria de Viver (TV seriál)
2001 Programa da Maria (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
1998 Diário de Maria (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky