foto

Jiří Miroslav Valůšek

  • nar. 1983
    Kyjov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2014 Hra (studentský film)
Snapshot Movie, The (studentský film)
2011 Česká měna (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (E03)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace